Tillsammans blir vi friskare

Om oss

Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga kundupplevelsen. Därför erbjuder vi personlig service via mejl, telefon och på sociala media. Vi finns här för dig när du har frågor och funderingar. Samtidigt vill vi med artiklar och filmer informera och inspirera människor till ett hälsosammare liv.

För att ge dig en enkel och trygg kundupplevelse så erbjuder vi fri frakt, fri retur och 30 dagars öppet köp. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt köp och med din produkt.

Lite extra stolta är vi över att vi har en serviceorganisation i Sverige för support och service. Våra erfarna tekniker utför felsökningar, kontroller och kalibreringar utöver att svara på frågor och guida kunder. För oss är det en trygghet att vi finns nära våra dig och vi hoppas att du känner samma trygghet.

Kuranta är en butik som drivs av Ectara AB. Ectara AB är ett svenskt företag med många års erfarenhet inom vård, hälsa och välbefinnande. Vi marknadsför och säljer produkter för hälsa och egenvård i hemmet. Kuranta arbetar för din och allas välmående. Med noga utvalda produkter och kunskap hjälper vi dig till ett friskare liv.