info@kuranta.se   |   08-553 808 20  |   Facebook

Varumärken


Omron tillverkar medicintekniska produkter som kan hjälpa dig förbättra din hälsan. Att på olika sätt mäta din kropp kan du få förståelse för hur du egentligen mår och ta kontroll över din hälsa. I vårt produktsortiment hittar du bland annat blodtrycksmätare, TENS-apparater, elektroniska febertermometrar och kroppsfettmätare så kallade smarta vågar. Vi är världsledande inom blodtrycksmätning och är stolta över att vara den största leverantören av blodtrycksmätare till svensk sjukvård. Vi har som målsättning att förbättra människors hälsa och välbefinnande genom att använda innovativ teknik och kliniskt beprövade produkter.


A&D grundades p√• konceptet att konvertera analog information till digitala - d√§rav namnet ‚ÄúA&D‚ÄĚ. Ett arbete som kr√§ver precision, noggrannhet och innovation, vilket genomsyrar hela organisationen sedan starten. A&D hj√§lper m√§nniskor och sjukv√•rden¬†att m√§ta och √∂vervaka allt fr√•n blodtryck, vikt¬†och aktivitet till andra biometriska data som kroppssammans√§ttning. Med p√•litliga och l√§ttanv√§nda produkter vill A&D hj√§lpa m√§nniskor f√∂rb√§ttra sin h√§lsa /och ta kontroll √∂ver tillst√•nd som h√∂gt blodtryck, diabetes, astma och KOL.


Oromed

Oromed samarbetar med ledande tillverkare av produkter inom hälsa, friskvård och konsumentelektronik. I nära kontakt med vården hjälper Oromed till med att driva utvecklingen och förbättra produkterna. Därmed kan de erbjuda dig pålitliga hälsoprodukter av högsta kvalitet med de senaste funktionerna. Blodtrycksmätare, termometrar och vågar men också luftrenare och smartklockor. Allt med en fokus på din hälsa. 

ChoiceMMed grundades 1993 och är en av de största tillverkarna av medicinsk utrustning i Kina. De tillhandahåller avancerade och pålitliga medicintekniska produkter för hemsjukvård och professionellt bruk. Efter 20 år av kontinuerlig innovation inom vetenskap och teknik har ChoiceMMed vuxit till ett av de ledande företagen i den globala medicinska industrin. Ständigt i utvecklingens framkant använder ChoiceMMed de senaste uppfinningarna och medicinska upptäckterna för att leverera produkter som du kan lita på.

 

KinLee

Zhongshan Jinli electronic welghing equipment co, ltd tillverkar termometrar, vågar och annan medicinsk utrustning under varumärket KINLee. Med över 20 års erfarenhet av utveckling och tillverkning har de ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som möter högt ställda krav från kunder i hela världen.

 

Ico logo

ICO är ett varumärke med mer än 100 års erfarenhet som ägnas åt att utveckla och tillverka medicinsk utrustning med den mest avancerade teknologin. ICO har tagit fram ett nytt sortiment av blodtrycksmätare för att täcka marknadens behov av blodtrycksmätning i hemmet. Alla enheter är designade och tillverkade av Peroxfarma, ESH-validerade och tillverkade i Spanien.

 

Rio har över 30 års erfarenhet av produkter för skönhet och välmående. Med fokus på apparater, behandlingar och verktyg erbjuder Rio lösningar till vardagliga skönhetsbehov. Men Rio är skönhetsspecialister som också arbetar med hälsa och välmående. Bland produkterna hittar du bland annat fotbad med massage samt produkter för hud, hår och naglar.